WAAROM RIJSCHOOL DION?

Zoek je een rijschool in Den Haag en omstreken met veel extra’s?

Bij Rijschool Dion houden we van geven. Vooral omdat we weten dat extra sturing en volledigheid bij het leren een gunstig werking heeft, maar natuurlijk ook een beetje omdat geven gewoon leuk is! Jij blij, wij blij, iedereen blij!

Wanneer je leert rijden is het belangrijk dat je weinig stres ervaart. Zo zul je het autorijden namelijk sneller oppikken. Je kan bij ons bijvoorbeeld zelf op je dooie gemakje rijlessen inplannen volgens de agenda die jou uitkomt, gewoon via onze online agenda. Ook weten we dat het nemen van rijlessen normaal gesproken erg duur is. Naar onze mening te duur. Daarom werken we bij Rijschool Dion ook met allerlei voordeel mogelijkheden. Je kan punten sparen bij elke rijles voor gratis rijlessen. En er is mogelijkheid tot heel veel handige extra’s.

vriendelijke rij instructeur

VRIENDELIJK

Ervaren, relaxt, persoonlijk. Wij maken rijles leuk!
Jouw rijbewijs zo voordelig mogelijk.
rijschool_rijswijk_icon02@2x

SERVICE

Ophaal & afbreng op elke gewenste locatie in ons lesgebied
lesagenda

MAKKELIJK

Plan je rijlessen heel makkelijk zelf online in of bel om het samen te doen!
rijles

LOYAAL

Spaar rijlespunten voor volledig gratis rijlessen!
goedkoper

VOORDELIG

Hoe meer lessen hoe voordeliger het wordt. Hetzelfde geldt voor pakketten! Plan 5 > 6! lessen met €10 korting, 10 > 12! met €25, en pakketten met nog meer voordeel!
ontvang extras

EXTRA'S

Welk pakket of abonnement je ook neemt, áltijd bordenvol Gratis extra’s!

Al meer dan 500 gingen je voor. Dankjewel geslaagden leerlingen!

Zie de verhalen van oud leerlingen

tim met rijbewijs
jeff met rijbewijs
dave met rijbewijs
Ik had voor Dion al een paar lessen gehad bij een hele dure rijschool en daarnaast had ik zelf ook best wel veel gereden, gewoon zonder rijbewijs. Met heel veel geluk nooit gepakt! Die andere rijschool rekende 45 EURO per les en was helemaal niet goed vergeleken met Rijschool Dion! Ze hadden bij die andere rijschool veel minder handige extra's, er zat helemaal geen structuur in de lessen en die instructeur was lang niet zo relaxt als Dion! Dion kon zelfs wel lachen over het feit dat ik zonder rijbewijs had gereden. Binnen enkele minuten gewoon maatjes! Als je voor een normale prijs wilt lessen met een chille instructeur dan is Dion je man!
Tim
He Dion! Had niet verwacht dat ik zo snel geslaagd zou zijn. Je lessen waren echt top. Dankjewel!
Jeffrey Baardolf - Geslaagd!
Toen Dion aan me vroeg om een postje te schrijven voor zijn website dacht ik meteen van 'ja tuurlijk doe ik dat voor dion!'. Ik heb mijn rijbewijs dankzij hem in 1 keer gehaald. Echt superrelaxt! (Is hij zelf ook trouwens). Die EDR praktijkexamen was al helemaal top. De volgende dag had ik het echte praktijkexamen en ik had elke handeling al helemaal in m'n hoofd en daarom in 1 keer goed! Dion je bent een baas!;) $$$
Dave Alfonso - Geslaagd!