rijschool dion facebook
  Rijschool Dion, uw rijschool in Rijswijk

  Voordelige rijlessen bij jouw rijschool in Rijswijk, Rijschool Dion!

  Rijschool Dion! De leukste en voordeligste rijschool van Den Haag en omstreken met de meest relaxte rij-instructeur van heel Zuid Holland! Rijschool Dion in Rijswijk is een kleine rijschool en daarom hebben we extra veel aandacht voor onze rijleerlingen, daarnaast zijn we ook heel flexibel in tegenstelling tot de grote rijscholen in de regio van Den Haag. Bij Rijschool Dion willen we je zo voordelig als mogelijk aan het autorijbewijs helpen. Ons motto als rijschool heeft in de basis dat we streven de enige echte rijschool prijsvechter van Den haag en omstreken te zijn. Rijschool Dion is dan ook de de goedkoopste rijschool van de gehele Haagse regio!

  Ga naar onze website voor meer informatie :
  Rijschool Dion

  Direct meer informatie over onze rijles voordeel pakketten?
  Rijschool Dion prijzen

  We werken met verschillende rijles pakketten en rijles rittenkaarten. Het komt er op neer dat hoe meer rijlessen jij in één keer boekt of hoe groter het rijles pakket, hoe voordeliger het wordt en hoe meer korting je krijgt!
  Het advies van het aantal rijlessen krijg je direct met de proef rijles te horen en is persoonlijk op jouw rijvaardigheid afgestemd. Daarnaast krijg je bij Rijschool Dion altijd allerlei gratis en handige extra’s voor bij je rijles en is er meer persoonlijke aandacht dan bij de gewone rijscholen in Den Haag. Rij-instructeur Dion is een zeer ervaren instructeur met inmiddels meer dan 500 geslaagde rijleerlingen. Hij is tijdens de rijles heel relaxt waardoor je nooit zenuwachtig zult zijn tijdens het lessen. Rijschool Dion geeft naast rijles in Den Haag en Rijswijk ook rijles in wassenaar, rijles in Voorburg maar ook rijlessen in Leidschendam en Ypenburg. Rijschool Dion is overal te vinden en staat bekend als een hele goede rijschool in Den Haag… Rijschool Dion niet alleen de goedkoopste rijschool van Den Haag, Rijswijk en de omliggende regio, maar eigenlijk is het ook gewoon de beste rijschool van heel Den Haag en omstreken!